Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Žestoka poruka

Bivši igrač Zagreba nakon rušenja Srbije: "Pozdrav hejterima. Nastavite me pljuvati, ja ću biti još jači"

Vuko Borozan bio je jedan od najboljih u redovima Crne Gore protiv Srbije na Euru 2024.

Vuko Borozan (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Pogotkom u posljednjoj sekundi Crna Gora je izbacila Srbiju (30:29) s Europskog rukometnog prvenstva, i to već u prvom krugu.

Važnu ulogu na tom susretu imao je Vuko Borozan, bivši igrač PPD Zagreba, koji je na nagovor Vlade Šole i predsjednika tamošnjeg Saveza, nakon šest i pol godina ponovno obukao dres crnogorske vrste.

Na utakmici protiv susjeda upisao je šest golova i asistencija pa poslao žestoku poruku:

"Prije svega želim pozdraviti sve hetjere. Nastavite me pljuvati, ja ću biti još jači. Pozdrav i za gospodina Peru Miloševića. Dužan sam ovo reći", kazao je Borozan.

Bivši igrač PPD Zagreba pozdravio je Miloševića jer ga je ovaj na posljednjoj utakmici Lovćena u EHF Europskoj ligi izvadio iz igre, i to već u 4. minuti susreta zbog psovki.

Ubrzo nakon toga Borozan je raskinuo ugovor s Lovćenom, prvakom Crne Gore, i trenutno je bez kluba, pišu Vijesti.

Dodajmo kako je Borozan potpisao za Zagreb u lipnju 2022. na dvije godine, no već u rujnu došlo je do raskida suradnje. Tada su se iz kluba samo oglasili kratkim priopćenjem:

"Do raskida ugovora došlo je zato što igrač nije bio u mogućnosti ispuniti svoje ugovorne obveze, odnosno što se nije bio u mogućnosti adekvatno spremiti za novu sezonu u vremenu trajanja sezonskih priprema".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider