Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nagradna igra

Besplatno zaigraj najveću nagradnu igru i osvoji Audi A3

OlyBet Hrvatska slavi i časti najlakšom nagradnom igrom uz 300 nagrada vrijednosti veće od 71.000 €

PR (Foto: PR)

Zaboravite na dosadna pravila i uvjete sudjelovanja, jer nikad lakše nije bilo zaigrati nagradnu igru - u kojoj nemate ama baš ništa za izgubiti. Dok s druge strane možete puno osvojit. Glavnu nagradu, Audi A3, ili čak 299 utješnih nagrada, poput najnovijih Samsung TV-a, novih modela iPhone mobitela i drugih popularnih uređaja.

Teško je ne primjetiti novu zvijezdu u gradu, a riječ je naravno o OlyBet Automat Klubovima. OlyBet, jedna od najuspješnijih baltičkih poduzeća koja pružaju usluge igara na sreću, nedavno je ušao i na hrvatsko tržište. Vulkan Automat klubovi postali su OlyBet klubovi, a tu je i OlyBet casino u Poreču, a kako nitko ne bi ostao zakinut uslugama i pogodnostima koje pruža OlyBet, uskoro kreće i širenje poslovanja i na online segment. Visoka razina pruženja usluga, sigurnost i garancija ono su što možete očekivati iskušavajući sreću u OlyBet-u. Povjerenje u Olybet iskazao je i Luka Modrić ističući kako sam brand, jednako kao i on ulaže sve napore kako bi se dokazala svjetska klasa - te je jedan od ponosnih OlyBet ambasadora.

OlyBet-ova igra na hrvatskom tržištu tek uzima zamah, a nema boljeg početka godine od organiziranje igre bez ikakvog uloga. Ukupni nagradni fond veći od 71.000€, te će razveseliti 300 sudionika nagradne igre. Jedino što je potrebno, jest posjetiti stranicu nagradnaigra.olybetautomatklub.hr, ostaviti svoje osobne podatke i čekati javno izvlačenje 16.2.2023. koje će se održati u prostorijama Olybet Automat Kluba u Splitu. Svako se može prijaviti samo jedanput preko online formulara, a šanse u izvlačenju moguće je duplati ukoliko iste podatke igrači ostave kod zaposlenika u najbližem Olybet Automat Klubu. Svi koji žele okušati sreću, bez da išta mogu izgubiti, mogu se prijaviti do 02.02.2023.

Uz ovako izdašne nagrade, ne treba puno razmišljati o sudjelovanju. Prijavite se putem linka, jer uz OlyBet - vrijeme je za pobjede.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider