Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
projurio poput Flasha

Zaprepastio sprinterski svijet: Pogledajte zašto mu predviđaju obaranje Boltova rekorda!

Sebastian Spencer multitalentirani je sportaš kojem predviđaju blistavu budućnost u jednom od dva sporta kojima se bavi.

Sebastian Spencer (Screenshot)

Sebastian Spencer mladi je Amerikanac koji se bavi atletikom i američkim nogometom na Sveučilištu West Virginia State. On je prošlog vikenda zaprepastio svijet nevjerojatnom brzinom i povratkom u utrci 4 x 100 metara na državnom prvenstvu.

Spencer je bio posljednji u seriji svoje ekipe te je palicu dobio kao tek sedmi sprinter, a uz to je vodeći imao prednost od otprilike 10 metara. No Spencer je poput Flasha u istoimenoj Marvelovoj seriji projurio pored svojih suparnika i donio svojoj ekipi zlatnu medalju.

Spencer se natjecao u još tri sprinterske discipline te je u sve tri osvojio zlatnu medalju. I u utrci 4 x 200 metara bio je posljednji trkač te je još jednom izvukao svoju ekipu, nakon što je palicu preuzeo kao tek treći.

Postavio je novi državni rekord na 100 metara (10.60) te je izjednačio onaj na 200 (21.61).

Spencer je multitalentirani sportaš, koji je uspješan i u američkom nogometu. Za jedan od ta dva sporta morat će se opredijeliti, no koji god da izabere, predviđaju mu blistavu budućnost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider