Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Trpaj!

Kakva dominacija: Rukometna utakmica završila rezultatom 70:8, najbolji strijelac zabio 14 komada!

Argentina je više nego uvjerljivo započela svoju obranu naslova na Prvenstvu Srednje i Južne Amerike u rukometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši Argentine u Južnoj Americi su ono što su najjače generacije Hrvatske i Francuske svojedobno bile u europskom rukometu, a svoju premoć na tom kontinentu demonstrirali su čudesnom pobjedom protiv Bolivije 70:8 na Prvenstvu Srednje i Južne Amerike u rukometu.

Rijetko viđenu rukometnu utakmicu igrač utakmice Federico Fernandez zaključio je s 11 golova, ali iako je bio MVP, nije bio najbolji strijelac susreta jer je Ignacio Pizzaro zabio čak 14 komada!

gol expired Jović zagrmio prema HRS-u i bocnuo Červara: "Kakvo pomlađivanje? Za Hrvatsku moraju igrati najbolji, a ne ovi tu" divider

Fernandez je svoj legendarni status u Argentini potvrdio prešavši brojku od 700 golova za nacionalnu momčad, a ovo je bila prva utakmica novog izbornika Guillerma Milana, koji je zbog povoljnog rezultata izrotirao cijelu momčad, uključujući igrače koji su zbog COVID-a morali preskočiti pripremne susrete.

Inače, Argentina je jedini dosadašnji osvajač ovog turnira i aktualni prvak, a četiri najbolje plasirane reprezentacije izborit će nastup na Svjetskom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider