Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nevjerojatna završnica

ANKETA Jeste li među onima koji misle da su Francuzi namjerno izgubili?

Francuska je na nevjerojatan način izgubila od Portugala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska ne ide na Olimpijske igre nakon 21 godine. Portugal je u dramatičnoj utakmici pobijedio Francusku i tako eliminirao Kauboje.

Portugal je slavio golom iz kontre u posljednjim sekundama. Francuska je imala napad, ali je Melvin Richardson pokušao dodavanje unazad, koje je lakoćom presjekao Silva, sjurio se u kontru i realizirao situaciju jedan na jedan.

Bila je to katastrofalna Richardsonova pogreška, poklonio je loptu protivnicima u najgorem trenutku, a imali su Francuzi još takvih pogrešaka u završnici. Francuska je u 45 sekundi prije kraja imala gol prednosti, ali na kraju je utakmicu završila s golom minusa. Portugal je do pobjede došao serijom 4:0.

gol expired Slovenci ostali bez Olimpijskih igara: U ključnoj utakmici dobili pravu lekciju divider

Ovakav rasplet zabio je nož u srce Hrvatskoj. Uoči raspleta Francuska je imala mogućnost "tankiranja", odnosno puštanja utakmice kojim bi Hrvatsku, teoretski, mogla izbaciti s puta do olimpijskih medalja.

No ovo je ipak sport, a u njemu je svašta moguće. Povijest sporta pamti mnoge nevjerojatne i dramatične završnice. U svakom slučaju, ovo je doista bilo nevjerojatno i trebat će malo vremena da hladne glave analiziramo što se dogodilo.

Kojoj vi opciji naginjete? Odgovorite u našoj anketi.

Što mislite, je li Francuska namjerno izgubila od Portugala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider