Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Objavio snimku i tri pitanja

VIDEO Grčki vaterpolist optužio suce za prevaru na odlučujućoj utakmici protiv Hrvatske

Hrvatska i Grčka remizirale su 5:5 u trećem kolu skupine B Europskog vaterpolskog prvenstva. Ishod je to koji je išao na ruku našoj reprezentaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrala je 5:5 s Grčkom u trećem kolu Europskog prvenstva u Splitu i kao prvoplasirana iz skupine B se plasirala u četvrtfinale, izravno, bez razigravanja za mjesto među osam najboljih.

Bio je to okršaj s ogromnim ulogom, izuzetno napeta utakmica u kojoj su detalji odlučivali.

Jedan takav izazvao je ogorčenost u redovima grčke reprezentacije. U posljednjem napadu treće četvrtine, pri rezultatu 3:3, Angelos Vlachopoulos je postigao pogodak za njihovo vodstvo, ali suci su to poništili. Točnije rečeno, talijanski sudac Filippo Gomez je bio pokazao da gol vrijedi, da bi španjolski arbitar Jaume Teixido poništio pogodak uz obrazloženje da se radilo o zgoditku postignutom s manje od dva metra.

Vlachopoulos je ostao šokiran, a dan nakon utakmice oglasio se na Instagramu, objavivši video sporne situacije i postavivši tri pitanja.

"Kako sudac na ovoj razini natjecanja može svirati dva metra u ovoj situaciji? Zašto sudac koji je priznao gol ili delegat ne mogu zaustaviti utakmicu kako bi ispravili ovu veliku pogrešku? Kako možete poslati španjolskog suca da sudi utakmicu koja odlučuje o tome tko će biti protiv Španjolske u četvrtfinalu", zapitao se Vlachopoulos.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider