Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LEGENDA

VIDEO Čilić nakon osvajanja srebra: "Možda se to dogodi i meni, osvojio sam US Open u eri Federera, Nadala i Đokovića"

Trofejni Marin Čilić vratio se u Zagreb nakon još jednog velikog uspjeha u njegovoj čudesnoj karijeri.

Marin Čilić je u tenisu osvojio sve moguće. ATP 250, ATP 500, Masters 1000, Davis Cup, Grand Slam i olimpijsku medalju. Srebro oko vrata Marin Čilić je s ponosom nosio na dočeku u Zagrebu, a pred kamerama Nove TV govorio je o svojoj karijeri.

''Olimpijska medalja mi je bila najveća želja u nastavku karijere, pogotovo s mojim kukom, odrasli smo zajedno i od malih nogu smo krenuli tragati sa svojim snovima. Iako su nam se putevi u nekom razdoblju razišli, opet smo se spojili na ATP Touru, uvijek kad predstavljamo Hrvatsku igramo srčano i emotivno. Samo predstavljanje Hrvatske mi daje veći motiv i emociju. Do finala mi je bio ogroman užitak, ali finale je bilo drugačije, imali smo respect i čista borba za zlato'', rekao je Čilić.

Tonči Stipanović Stipanović za povijest: Osvojio drugo olimpijsko srebro pa skromno poručio: "Prezadovoljan sam..." divider

Je li medalja veliki argument za ulazak u Kuću slavnih?

''Pa ne znam, to će odlučiti ljudi koji odličju. Goran je zaslužio i puno ranije ući po rezultatima, tko zna, možda će se to dogoditi i meni. U ovoj eri Đokovića, Nadala i Federera uspio sam osvojiti US Open i mnoge druge uspjehe ostvariti, osvojio sam i Davis Cup, ja ne želim stati na tome. Zaokružio sam svoju tenisku priču sa svojim uspjesima, sada mogu uživati na turnirima'', završio je Marin Čilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider