Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
USPOMENE

Sjećate li se ove djevojke? Prije 13 godina cijela Hrvatska je popratila njezin uspjeh

Martina Zubčić je prije 13 godina ispunila svoje snove.

Nakon što su nas jučer (zlatom i broncom!) razveselili naši sjajni taekwondoaši u novom nastavku našeg "olimpijskog serijala", za Dnevnik Nove TV govori: brončana iz Pekinga 2008., Martina Zubčić.

"Prvo što pomislim, Bože dragi, to je bilo prije 13 godina. Još uvijek je to sažetak mog života. Prvo što mi padne na pamet je fa cijela atmosfera, čak ne toliko medalja već taj osjećaj da si tamo, među najboljima na svijetu. Tamo su bili moji uzori'', rekla je Martina Zubčić pa nastavila:

gol expired Komentator dobio otkaz jer je za Korejca rekao da ne razumije kako vidi lopticu zbog uskih očiju divider

''Otvaranje je bilo posebno, slikala sam se s Balićem, poslije smo se družili. U poznaješ ekipu i vidiš da su to ljudi kojima je isti doživljaj kao tebi'', dodala je Zubčić pa otkrila kako se osjećala na dan osvajanja medalje.

gol expired Dobra večer za Hrvate: Juranović asistirao za pobjedu Legije, a Čolak za remi Malmöa u Helsinkiju i plasman dalje divider

''Dosta cool atmosfera. Taj dan sam bila dobro raspoložena. Borba za treće mjesto je bila naporna, borila sam se s aktualnom pobjednicom iz Atene. To mi je bilo kao san, tek sad mogu shvatiti što je to bilo.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider