Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
maldini uskoro potpisuje

Počela nova era talijanskog velikana: Na pomolu veliki povratak Bobana u Milan?

Zvonimir Boban mogao bi se vratiti u redove Milana, za koji je igrao punih 10 godina!

Zvonimir Boban (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Legendarni kapetan Hrvatske i talijanskog velikana Milana Zvonimir Boban spreman je za povratak u nogometnije aktivnosti, prenosi Corriere della Sera. Boban je od 2016. godine desna ruka predsjednika Međunarodne nogometne organizacije (FIFA), a spomenuti izvor navodi da je spreman razmisliti o povratku u Milan na mjesto sportskog direktora.

Paolo Maldini, još jedan legendarni igrač Milana, ovih će dana popuniti ispražnjeno mjesto tehničkog direktora talijanskog velikana te će pokušati na mjesto sportskog direktora, koje je napustio Brazilac Leonardo, dovesti svog dobrog prijatelja Bobana.

Njih dvojica dijelili su svlačionicu Milana od 1991. do 2001. godine te su zajedno osvojili četiri naslova prvaka Italije, tri talijanska Superkupa, Ligu prvaka i UEFA-in Superkup.

Ovo ljeto bit će prepuno transformacija u momčadi Milana, a sve je krenulo odlascima Leonarda i glavnog trenera Gennara Gattusa. Ime novog trenera prve momčadi još nije objavljeno. Najviše se u medijskim napisima spominje trener Lazija Simone Inzaghi, a u moru imena iskočilo je i ono Josea Mourinha, bivšeg trenera Intera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider