Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''pa zašto...?''

Lude scene u Milanu: Sučeva odluka iz 94. minute razjarila igrače i trenera Zvezde

Beograđani su u obje utakmice ostali neporaženi protiv Rossonera i - ispali.

Zahvaljujući jednom pogotku više postignutom u gostima Milan je prošao Crvenu zvezdu u šesnaestini finala Europske lige.

U prvoj utakmici u Beogradu je bilo 2:2, a sinoćnji revanš na San Siru završio je rezultatom 1:1, nakon što je prvak Srbije posljednjih 20-ak minuta igrao s igračem manje.

Bez obzira na igrački deficit, Zvezda je pritiskala talijanskog giganta i tražila sve do zadnjih sekundi gol koji bi ih odveo u osminu finala.

Tako se u četvrtoj minuti sudačke nadoknade dogodila situacija koja je razbjesnila i igrače Zvezde i njihova trenera Dejana Stankovića.

Bilo je označeno da će se igrati najmanje tri minute sudačke nadoknade, a u trenutku kad je Zvezda izborila posljednji korner na semaforu je stajalo 93:04. Španjolski sudac Jesus Gil Manzano prvo je pokazao gostima da mogu izvesti još taj korner, a onda je ipak odsvirao kraj, izazvavši nevjericu i negodovanja kod igrača Zvezde.

"Žao mi je zbog tog kornera, ali ne želim plakati. Ali dopusti nam da izvedemo taj korner kao što bi ga Milanu dopustio", izjavio je Stanković poslije utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider