Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klub razočaran

Zvezda osudila incident u Kninu, ali ne i divljanje Delija: ''Mi smo se uvijek zalagali za fair-play''

Crvena zvezda oglasila se priopćenjem povodom incidenta u Kninu.

Navijači Crvene zvezde (Screenshot)

U srijedu navečer u selu Uzdolje kod Knina skupina maskiranih huligana upala je u kafić i napala ljude koji su gledali utakmicu Zvezde u play-offu Lige prvaka protiv Young Boysa.

Povodom napada na svoje navijače oglasila se i Crvena zvezda priopćenjem koje je potpisao predsjednik kluba Svetozar Mijailović.

''FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili utakmicu našeg kluba s Young Boysima. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fair-play, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svom ozlijeđenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinitelji ovog kukavičkog napada'', stoji u priopćenju.

Naravno, svako nasilje treba osuditi, ali zanimljivo kako se Zvezda nije oglasila o huliganskom ispadu njezinih navijača u Bernu. Tamo je, naime, uoči utakmice više desetaka navijača Zvezde radilo incidente po gradu te u jednom trenutku napalo jednog čovjeka na cesti, koji je navodno provocirao Kosovom.

Nisu u Bernu divljale samo Delije, Švicarci bocom pogodili atraktivnu PR-icu Zvezde Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +5 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider