Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SjajnA Koreografija

Zvezda se naslađivala pa dobila brutalan odgovor: Pogledajte kako su im Mađari uzvratili

Ferencvaroš je osigurao prvo mjesto i plasman u osminu finala Europske lige.

Ferencvaros (Foto: Afp)

S osvojenim bodom protiv Monaca (1:1) u sklopu 5. kola, nogometaši Ferencvaroša osigurali su prvo mjesto u skupini i plasman u osminu finala Europske lige.

Iza sebe su ostavili momčadi poput Trabzonspora i Crvene Zvezde, a to su proslavili sjajnom koreografijom.

Na utakmici protiv momčadi iz Kneževine, navijači mađarskog prvaka razvili su preko cijele tribine koreografiju na kojoj se može vidjeti bolid Formule 1 u bojama njihovog kluba.

U retrovizoru se mogu vidjeti Monaco i Trabzonspor, dok je bolid Crvene zvezde izletio sa staze i slupao se. Sjajnom su koreografijom poslali odgovor srpskoj momčadi, koja se prije početka grupne faze natjecanja naslađivala sličnom grafikom.

Objavili su tako fotografiju na kojoj se mogu vidjeti tek dva bolida, Crvene zvezde i Monaca, kako se utrkuju do prvog mjesta u skupini. Mađari im to nisu zaboravili. Dapače, jedva su dočekali priliku da im odgovore...

Nakon pet odigranih kola Zvezda je posljednja momčad skupine, a u sklopu 6. kola idu u goste kod Monaca. Za nastavak europske sezone potrebna im je pobjeda, a u slučaju remija ili poraza, bit će im potrebna pomoć Ferencvaroša koji gostuje u Turskoj kod Trabzonspora...

Tablica Europska liga

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider