Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moramo gledati sebe"

Mamić osvojio svoj prvi europski bod u gostima: "Mogli smo utakmicu odvesti u drugom smjeru"

Dinamo ni u drugoj utakmici Europske lige nije primio, ali ni postigao pogodak, dok je trener Zoran Mamić ugrabio prvi bod u gostima kao strateg modre momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Mamić osvojio je kao trener Dinama prvi europski bod u gostima u sklopu 2. kola Europske lige. Dinamo je remizirao bez golova kod moskovskog CSKA i nakon dva kola ima dva boda, te praznu rubriku golova.

Sve se to moglo promijeniti u 2. minuti prvog dijela kada je Oršić imao odličnu priliku dovesti Dinamo u vodstvo. U konačnici Dinamo može biti zadovoljniji bodom, jer je CSKA bio opasniji, ali je Livaković ponovno sjajno branio.

gol expired Dinamo ne igra dobro, ali ima veliku šansu: Modri se previše uzdaju u Livakovića, moraju igrati hrabrije divider

"Vrlo teška utakmica. CSKA se pokazao kao vrlo dobra momčad, iako smo mi ušli dobro u utakmicu i odmah smo mogli odvesti susret u drugom smjeru. No nažalost nismo iskoristili svoju priliku. Rusi imaju svoj način igre, puno kroz sredinu, ima tu puno kombinatorike, ali izrazitih prilika nije bilo, nekoliko udaraca izvana, ali ništa posebno", komentirao je trener Dinama utakmicu u Moskvi.

Nakon dva kola Dinamo ima dva boda na svom kontu kao i CSKA, dok je vodeći Wolfsberger, koji je iznenadio Feyenoord i slavio u Rotterdamu s 4:1, te sada ima četiri boda. U iduće dvije utakmice Dinamu predostoje utakmice upravo protiv austrijske momčadi.

gol expired Miočić iznenadio i istovremeno zbunio svoje fanove objavom na hrvatskom jeziku divider

"Mi trebamo gledati sebe. Imamo domaću utakmicu protiv protivnika koji je ostvario sjajan rezultat. Vjerujemo da možemo u idućem kolu doći do punog plijena. Trebamo se kompletirati, jer imamo nekih problema s ozljedama, ali vjerujem da ćemo biti spremni i dobri za tu utakmicu za tjedan dana."

Dinamo je danas pogodila vijest o smrtu legende Slavena Zambate.

"Pogodila nas je ta vijest. On je bio jedan od najvećih igrača kluba, čovjek koji je bio jedan od najvećih igrača našeg kluba i koji je živio s Dinamom iz dana u dan i teško je kada se izgubi takav velikan. Ovaj bod posvećujemo njemu da mu bude laka zemlja."

gol expired Rijeka deklasirana na sjeveru Nizozemske, Kulenović uspio postići počasni pogodak divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider