Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ići ćemo po pobjede"

Mamić nakon velike pobjede ponosno izjavio: "I dalje smo jedini u EL i LP bez primljenog gola"

Trener Dinama Zoran Mamić bio je prezadovoljan igrom i rezultatom svoje momčadi na gostovanju u Austriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Zoran Mamić bio je iznimno zadovoljan i ponosan na svoje igrače nakon pobjede u Austriji kod Wolfsbergera u susretu 4. kola Europske lige.

Dinamo je pobjedom 3:0 stigao na mali korak od plasmana u nokaut fazu Europske lige, odnosno europskog proljeća.

"Čestitke mojoj momčadi na zasluženoj pobjedi, na dobroj igri i na tri gola. Jako sam ponosan da smo i nakon ove utakmice ostali jedina momčad koja nije primila pogodak u četiri utakmice skupine Europske lige i Lige prvaka", rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon pobjede.

Pojedince nije želio izdvajati, jer nije ni morao. Momčad je odradila sjajan posao.

"Stvarno je cijela momčad odigrala sjajno. Počevši od Brune Petkovića koji je bio u vrhu napada, ali i koji je igrao obranu jako dobro. Ponosan sam zbog svega toga, ali još nije gotovo. Još imamo dvije utakmice, još moramo uzeti koji bod kako bi se plasirali dalje", kazao je trener Dinama.

gol expired Dinamo jedini u Europi zaključao vrata: Mamić ide Bjeličinim stopama. Što se mora dogoditi da Modri ne prođu dalje? divider

Točnije, Dinamu treba samo jedan bod da bi izborio plasman u nokaut fazu Europske lige.

"Nećemo špekulirati. Ići ćemo svaku utakmicu da dobijemo. To je naša želja i to je sportski. Naravno da se nešto pita i protivnika. Imamo sedam dana do te prve utakmice i pokušat ćemo se odmoriti", zaključio je Mamić.

Dinamo će za tjedan dana igrati u gostima kod Feyenoorda, te će tražiti bod koji bi mu osigurao plasman u šesnaestinu finala Europske lige. Ako tu ne uspije, iduća je prilika u posljednjem kolu kod kuće protiv CSKA, koji pak mora slaviti protiv Wolfsbergera da bi imao šanse prestići Dinamo.

Šanse ima i Wolfsberger, koji u slučaju pobjede ili barem remija, te poraza Dinama u Nizozemskoj, dolazi u veliku priliku da izbori plasman dalje. 

gol expired Utakmica nabijena emocijama: Maradonin Napoli pobijedio Rijeku koja je ostavila dobar dojam divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider