Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prvi u ligi

Navijači kraljevski dočekali Mamića, momčad im uzvratila uvjerljivom pobjedom

Zoran Mamić na najbolji je način otvorio svoju avanturu na klupi saudijskog Al-Hilala.

Zoran Mamić na klupi Al-Hilala (Foto: Screenshot Al-Hilal) (Foto: Screenshot Al-Hilal)

Bivši trener Dinama Zoran Mamić debitirao je pobjedom u Saudijskoj Arabiji, u prvoj utakmici na klupi vodeće momčadi tamošnjeg prvenstva - Al-Hilala. Momčad Zorana Mamića slavila je kod kuće s 4:1 protiv Al-Fateha, a domaći navijači priredili su pravu dobrodošlicu hrvatskog strategu.

"Dobar način da krenem. Čestitam mojim igračima na dobroj utakmici i posebna hvala navijačima na čudesnoj dobrodošlici", napisao je Zoran Mamić na službenoj stranici društvene mreže Twitter.

Transparenti, skandiranje i gromoglasne ovacije dočekale su Mamića u prvoj utakmici na klupi Al-Hilala, u kojoj je ponajviše zahvaljujući strancima u momčadi upisao uvjerljivu pobjedu. Francuski napadač Bafetimbi Gomis zabio je dva pogotka u prvom poluvremenu, dok je Eduardo dodao jedan i asistirao za četvrti u drugom dijelu.

Al-Fateh je poveo golom Ouseslatija u 11. minuti, no već do 37. bilo je 3:1 za Al-Hilal. Pobjedu domaćina potvrdio je Al Abed.

Mamić u svojoj momčadi na raspolaganju ima nekoliko sjajnih stranaca, poput spomenutog Gomisa, Carrilla, Degeneka, Eduarda, a ove im se zime priključio i ponajbolji igrač MLS-a - Talijan Giovinco.

Nakon 18 odigrnaih kola Al-Hilal je vodeći sastav prvenstvene ljestvice s 43 boda, šest više od drugoplasiranog Al Nasra. Podsjetimo i da je Mamić na klupi kluba naslijedio Jorgea Jesusa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider