Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne može vjerovati

Legenda Bijelih: "Hajduk je pogriješio, Ljubičić vrijedi barem tri puta više"

Zlatko Vujović nezadovoljan je odlukom uprave Hajduka i odlasku Marina Ljubičića iz kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je pred pripreme za nastavak HNL sezone prodao velikog dragulja, riječ je o Marinu Ljubičiću koji je postao igrač LASK-a iz Linza.

Ljubičić je bio dijete Hajduka, otišao je na posudbu u LASK i oduševio Austrijance. LASK je odmah aktivirao otkupnu klauzulu i kupio mladog hrvatskog napadača.

Nakon transfera bilo je puno nezadovoljnih navijača Hajduka, a javio je i Zlatko Vujović, legendarni igrač Bijelih koji je u dresu Hajduka upisao 240 utakmica i zabio 121 gol.

Vujović je komentirao odlazak Ljubičića i procijenio ga kao veliku pogrešku kluba s Poljuda.

Emiliano Martinez Emiliano Martinez prati Hajduk na Instagramu, postoji opravdani razlog za to divider

''Što je 2.4 milijuna eura za igrača od 20 godina? Pogreška je bila odmah mu odrediti cijenu i to tako nisku. Hajduk je mogao zaraditi i više. “Što je 2.4 milijuna eura za igrača od 20 godina? Pogreška je bila odmah mu odrediti cijenu i to tako nisku. Hajduk je mogao zaraditi i više'', rekao je Vujović za Sportklub pa dodao:

''Zašto je Hajduk postavio tako nisku otkupnu cijenu? I to igraču od 20 godina. Po meni to nije dobro. OK, ide se na rezultat, ali ako vidiš perspektivu u nekom igraču, pošalješ ga na kaljenje da se pokaže. Ne odrediš mu cijenu odmah. Ljubičić vrijedi barem tri puta više. A što ćemo s Biukom? Kvalitetan je, ali ima još puno za raditi i rijetko zabija golove'', rekao je legendarni igrač Hajduka pa dodao:

gol expired Sudac utakmice Hrvatske i Argentine proglašen za najboljeg na svijetu divider

''Pošteno govoreći, Dinamo je bio malo opterećen utakmicama u Europi i Hajduk to nije uspio iskoristiti. Razlika nije nedostižna, ali ne vidim kako bi Hajduk mogao prestići Dinamo. Jednostavno, protiv slabijih suparnika ne smiješ prosipati bodove. Odigraš neriješeno, izgubio si dva boda. I tako dva puta protiv Lokomotive i Belupa. To je previše. Toliko je igrača došlo u zadnje dvije sezone, ne znam gdje se više mogu pojačati. Samo Livaja radi razliku, a svi ostali su više-manje isti po kvaliteti i onome što daju na terenu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider