Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon ozljede Pjace

Petković novi član Vatrenih: Sjajni Dinamov napadač dočekao Dalićev poziv!

Napadač Dinama Bruno Petković dočekao je poziv Zlatka Dalića i konkurirat će za predstojeće utakmice europskih kvalifikacija protiv Azerbajdžana i Mađarske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon teške ozljede Marka Pjace, izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je pozvati napadača Dinama Brunu Petkovića za kvalifikacijske utakmice protiv Azerbajdžana i Mađarske, stoji na službenoj stranici HNS-a.

Petković je bio među četvoricom igrača s pretpozivima za spomenute utakmice, a nakon što je zbog ozljede Pjace ostao bez jednog od rješenja na napadačkim pozicijama, izbornik Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv i po prvi puta priključiti Petkovića u redove hrvatske A reprezentacije.

24-godišnji napadač istaknuo se odličnim igrama u dresu Dinama ove sezone, a prošloga tjedna postigao je pobjednički pogodak u dvoboju osmine finala Europske lige protiv Benfice.

Petković ima jedan nastup za hrvatsku U-21 reprezentaciju, 2013. nastupio je u kvalifikacijskoj utakmici protiv Lihtenštajna te je pritom postigao i svoj prvi gol u hrvatskom dresu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider