Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ga htio ni pogledati

Ibra zadao najnoviji udarac Guardioli: Isto se dogodilo i Mandži, muškarac rješava svoje probleme

Napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović podijelio je svoje teške trenutke iz vremena dok je radio s Pepom Guardiolom u Barceloni.

Zlatan Ibrahimović i Pep Guardiola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ibra je već naznačio kako je imao loš odnos s Guardiolom dok je bio u Barceloni. Nerijetko ga je i kritizirao, a najviše mu zamjera nedostatak zrelosti.

Guardiola i Ibrahimović u nedjelju su bili na suprotnim stranama u mančesterskom derbiju, a Pep je izašao kao apsolutni pobjednik. Međutim, Ibra mu ne može oprostiti ponašanje iz vremena dok su bili zajedno u Barceloni.

Unatoč tome što je zabio 16 golova i upisao sedam asistencija u 23 utakmice za Barcu u La Ligi, Ibrahimović se zapravo nikad nije ni skrasio u Barceloni. O tome je i progovorio u svojoj knjizi, gdje je istaknuo kako je imao problema s Guardiolom.

Govoreći u intervjuu za Sky Italiju nakon derbija, Ibra je odlučio zadati najnoviji udarac menadžeru Manchester Cityja. Da ne znamo za njihovu prošlost, pomislili bismo da iza svega stoji Jose Mourinho.

''Rekao sam Guardioli da je žrtvovao sve ostale igrače za Messija. Rekao mi je da me razumio, a nakon toga me sljedeću utakmicu ostavio na klupi, pa onu poslije i onu nakon toga. Pomislio sam 'on je vrlo dobro riješio svoj problem'. Nakon toga, niti je razgovarao sa mnom niti me htio pogledati'', izjavio je Ibrahimović te nastavio:

''Ja bih ušao u sobu, on bi izašao. Kad god bih krenuo da se nađem s njim, on bi otišao negdje drugdje. Tada sam shvatio da postoji nešto izvan nogometa. Ali problem je bio njegov, on je taj koji nije riješio problem sa mnom.''

''Sjećam se svog prvog dana u Barceloni, rekao mi je da igrači ovdje ne dolaze na trening u Ferrarijima ili Porscheima. Već tada me je osudio, ali ako ne poznajete osobu, onda je ne možete ni prosuđivati. To je moje iskustvo s njim, ne znam za druge. Čitao sam da se isto dogodilo i Mandžukiću i Eto'u. Nije bio najgori trener s kojim sam radio, ali je bio najnezreliji jer muškarac rješava svoje probleme'', objasnio je švedski napadač.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider