Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prvo pandemija, sad rat

Ibrahimović ogorčen zbog rata u Ukrajini: ''U 2022. bi se stvari trebale drukčije riješavati''

Zlatan Ibrahimović komentirao je situaciju u Ukrajini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok u Ukrajini bijesne ratna razaranja, u akciju se vraćaju nogometne reprezentacije koje se u dodatnim kvalifikacijama bore za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Trebala je igrati i Rusija, ali je zbog vojne agresije na svoje susjede trenutno protjerana iz svjetskog i europskog nogometa.

Zbog toga će Poljska automatski u finale jednog od tri mini turnira jer su Poljaci trebali u polufinalu igrati s Rusima. Za drugog finalista bore se danas Švedska i Češka.

Uoči te utakmice rat u Ukrajini bio je neizbježna tema i na press-konferenciji švedske reprezentacije upravo zbog toga što su Rusi izbačeni s ovog kvalifikacijskog turnira.

O svemu je govorio Zlatan Ibrahimović.

''Jako je teško pričati o ratu. Igrat ćemo nogomet i na taj način pokušati širiti pozitivnu energiju i ljubav. Ovo je tragično što se događa. Ne bi se smjelo to događati. U 2022. godini bi se stvari trebale rješavati na normalan način, a ne da ljudi moraju patiti ovako. Upravo smo izašli iz pandemije i sad rat'', bio je pomalo ogorčen Ibra.

''Želim biti pozitivan i dijeliti ljubav. Mir i ljubav, za to se zalažem. Iskreno, ne pratim medije i gasim TV. Znam što se događa, ali ne pratim. Ja sam protiv rata, protiv svega toga. Teško je, ali pokušavam se koncentrirati na druge stvari'', poručio je Ibrahimović.

Oliksandr Usik Oleksandr Usik zbog jednog pravila ne treba dozvolu za izlazak iz Ukrajine: Borit će se s Joshuom divider

gol expired U Ukrajini ubijen poznati navijač Manchester Uniteda: Pucali na njega dok se vozio sa ženom i djetetom! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider