Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i on zanemario kukoča

Ibra u svom stilu uputio poruku svijetu nakon dokumentarca o Jordanu: "Sada znate kako je to"

Zlatan Ibrahimović pozorno prati dokumentarac o Jordanu i Bullsima te vidi poveznicu između sebe i najboljeg košarkaša svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski dokumentarac ''The Last Dance'' o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima jedna je od trenutačno najgledanijih emisija u svijetu. Mnogi sportaši svakog tjedna s velikim nestrpljenjem čekaju epizode, a jedan od njih je i Zlatan Ibrahimović.

Nakon sedme i osme epizode Ibra se oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama.

gol expired Real našao kupca za Balea: Želi ga budući najbogatiji klub svijeta, slažu zvjezdanu momčad divider

"Lijepo je vidjeti The Last Dance. Sada vidite kako je to igrati s pobjednikom. Svidjelo vam se to ili ne. Ako vam se ne sviđa, nemojte se time baviti."

Ibra je pritom podijelio naslovnu fotografiju sportskog dokumentarca na kojoj, na opće čuđenje mnogih, nema Tonija Kukoča. Podsjetimo, na fotografiji su Jordan, Pippen, Rodman, trener Phil Jackson i - Steve Kerr...

Čak je i sam Kerr rekao da mu je neugodno i da je Toni Kukoč trebao biti na toj fotografiji umjesto njega. Amerikanci su tim potezom još jednom pokazali kako omalovažavanje Kukoča nije slučajnost. Dodajmo i to da naš košarkaš i dalje čeka na ulazak u Naismihtovu kuću slavnih.

Miočić protiv Cormiera (Foto: AFP) DC nije morao dugo čekati na Miočićev oštri odgovor: "On voli biti glasan. Već bih ga umirovio" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider