Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neuništiva legenda

Ibra prezentirao novi trik koji sprema svojim suparnicima: Ovo izgleda bolje nego na igrici

Zlatan Ibrahimović prezentirao je na treningu novi trik koji sprema svojim suparnicima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan i Zlatan Ibrahimović pripremaju se za početak svog europskog puta ove sezone. Zaigrat će u Europskoj ligi, a prva utakmica vodi ih na gostovanje u Škotsku kod Celtica.

Milan je jutros po kišnom vremenu odradio trening u svom centru, a već popodne putuje na Otok. Na spomenutom treningu najbolji napadač Milana i apsolutna nogometna ikona Zlatan Ibrahimović prezentirao je novi trik koji možda namjerava iskoristiti u nadolazećim utakmicama.

U jednoj jednostavnoj vježbi, pretpostavljamo za zagrijavanje, Ibra je poslao loptu pomoćnom treneru koji mu je potom vrati, a potom ga igrač mora zaobići i zabiti na prazan mali gol.

gol expired Ronaldo u 10 minuta skupio milijun lajkova: Zbog promjene imidža ili pjevanja? divider

Ibrahimović je to napravio na način da je jednim potezom prebacio svog trenera i hladno dočekao loptu koju je potom poslao u praznu mrežu. Njegov potez postao je hit na društvenim mrežama.

U dosadašnje tri utakmice u ovoj sezoni Ibrahimović je postigao pet golova, od čega je dva zabio Interu u velikoj pobjedi Milana u gradskom derbiju. Osim toga, pobijedio je i koronavirus...

gol expired Toni Kukoč prodao ogromno imanje u Americi: Pogledajte gdje je živio 27 godina divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider