Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
njemu korona ne može niša

Ronaldo u 10 minuta skupio milijun lajkova: Zbog promjene imidža ili pjevanja?

Cristiano Ronaldo iznenadio je fanove svojim novim izgledom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo pohvalio se novim izgledom na društvenim mrežama. Nakon povratka u prošlost i kovrčave frizurice Ronaldo se odlučio za vojnički izgled uoči povratka na travnjak po isteku samoizolacije.

Ponajbolji nogometaš svijeta trenutačno se nalazi u samoizolaciji nakon što je otkriveno za vrijeme reprezentativne stanke da je pozitivan na koronavirus. Njega virus koji je paralizirao cijeli svijet nije previše pogodio, s obzirom na to da trenira u izolaciji i ne osjeća nikakve posljedice. 

Barem se to može zaključiti po njegovu raspoloženju i videu koji je objavio na društvenim mrežama, a nakon kojeg njegovi fanovi razgovaraju samo o novoj frizuri. 

gol expired Toni Kukoč prodao ogromno imanje u Americi: Pogledajte gdje je živio 27 godina divider

Naime, Cristiano je odlučio odrezati kovrčavu kosu, te se obrijati gotovo na "nulu". Portugalac se odlučio za vojnički izgled uoči nastavka sezone, u koju Juventus ulazi s velikim ambicijama, ali i mladim te neiskusnim trenerom - Andreom Pirlom. 

U samo 10 minuta, koliko je prošlo u trenutku pisanja ove vijesti, a od njegove objave, Portugalac je na Instagramu sakupio više od milijun lajkova. 

Može se očekivati da će brojni frizeri uskoro imati velik broj klijenata koji će tražiti: "Šišaj do kože".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider