Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mourinho blista od sreće

Vratio se Ibra i poslao poruku: Došao sam završiti što sam započeo!

Zlatan Ibrahimović neće napustiti Englesku još barem godinu dana, jer je potpisao novi jednogodišnji ugovor s Crvenim vragovima!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ono o čemu se do sada samo nagađalo dobilo je službenu potvrdu: Zlatan Ibrahimović ostaje u dresu Manchester Uniteda do ljeta 2018. godine!

"Manchester United s velikim zadovoljstvom objavljuje da će Zlatan Ibrahimović nastaviti svoje putovanje s našim klubom, te da je potpisao jednogodišnji ugovor. Nosit će broj 10 na svom dresu", objavio je United na svojoj službenoj stranici.

Ibra je u 46 nastupa za Crvene vragove postigao 28 pogodaka u prošloj sezoni, prije nego li je u utakmici Europa lige protiv Anderlechta zaradio tešku ozljedu koljena od koje se još uvijek oporavlja. Šveđanin je osvojio nacionalna prvenstva u četiri različite zemlje od početka svoje profesionalne karijere 1999. godine. Ako izuzmemo Malmo u kojem je krenuo, Ibra s klubom nije osvojio domaći naslov jedino u Engleskoj!

"Oduševljeni smo da je Zlatan na putu oporavka i sretni smo što ćemo ponovno imati njegovu ambiciju i iskustvo s nama u svlačionici. Nakon svega što je napravio u prošloj sezoni, zaslužio je naše povjerenje i mi ćemo ga strpljivo čekati da se vrati. Uopće ne sumnjam da će biti važan dio naše momčadi u drugom dijelu sezone", rekao je menadžer Jose Mourinho, a Ibra zaprijetio ostalim klubovima.

"Vratio sam se završiti što sam započeo. Namjera je bila da ostanem i ne mogu dočekati da ponovno istrčim na Old Trafford. Naporno radim i nastavit ću s tim da se u što boljoj formi vratim na travnjak", izjavio je 35-godišnji napadač Crvenih vragova.

Manchester United nameče se kao jedan od najvećih favorita za naslov prvaka u Engleskoj, te nakon dva kola drži vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici s maksimalnih šest bodova i gol razlikom 8:0!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider