Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Teško je bez Ibre?"

Ibrahimović tijekom Eura slao poruke Rebiću, ali i nogometašu koji je "izdao" Milan: "Iskoristio je tragičnu situaciju..."

Ibrahimović je u svojoj novoj knjizi progovorio je o odlasku turskog nogometaša iz Milana u Inter.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog ljeta Hakan Calhanoglu zamijenio je dres Milana s onim najvećeg gradskog rivala, Intera. Stigao je kao slobodan igrač, bez odštete, jer se s Rossonerima nije mogao dogovoriti oko produženja ugovora.

Među Nerazzure je stigao kao zamjena za nesretnog Christiana Eriksena kojem je pozlilo na utakmica EURO-a između Danske i Finske, a o tome je progovorio i Zlatan Ibrahimović u svojoj novoj knjizi "Adrenalina". Također, dotaknuo se i hrvatskog nogometaša Ante Rebića.

"Moramo mu zahvaliti na svemu što je učinio za Milan i poželjeti mu sve najbolje u budućnosti", rekao je pa dodao.

"Možda će zvučati oštro, ali Calhanoglu je iskoristio tragičnu situaciju. Budući da je Eriksen doživio srčani udar, Inter je trebao zamjenu na njegovoj poziciji. Do tada Calhanoglu nije imao ponudu od Intera, niti od bilo kojeg drugog kluba".

gol expired Lewandowski se napokon oglasio o o Zlatnoj lopti pa "spustio" Messiju: "Ne trebaju mi njegove prazne riječi" divider

Osim toga, Zlatan tvrdi da je tijekom Europskog prvenstva slao poruke turskom nogometašu, ali i Rebiću koji se nije proslavio igrama u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

"Teško vam je bez Ibre? Odgovorali su mi samo sa smiješkom".

Podsjetimo, nakon ispadanja u osmini finala od Španjolske izbio je skandal u kojem je Rebić oštro kritizirao izbornika Zlatka Dalića, ali i nekolicinu hrvatskih novinara. Nakon toga, Dalić ga više nije zvao u reprezentaciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider