Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ništa od povratka u real

Zinedine Zidane viđen u Torinu: Preuzima Juventus od Allegrija na kraju sezone?

Zinedine Zidane mogao bi se na kraju ove sezone vratiti u klub s kojim kao igrač nije uspio osvojiti Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane viđen je u Torinu svega nekoliko dana nakon što su glasine da Max Allegri napušta klupu Juventusa počele sve glasnije odzvanjati Italijom.

Allegri je trener Juventusa od 2014. godine, ali i dalje nije uspio donijeti ono što navijači najviše priželjkuju - Ligu prvaka.

Iako je na pragu petog uzastopnog naslova prvaka Italije, navijači žele više. Prošlo ljeto stigao je čovjek koji je osvojio tri uzastopne Lige prvaka s Real Madridom, Cristiano Ronaldo, a sada je, tvrdi La Stampa, cilj dovesti i čovjeka koji i dalje ne zna za ispadanje iz Lige prvaka kao trener - Zinedinea Zidanea.

Sve je ovo špekulacija talijanskih medija, koji su prije koji dan isto tako objavili vijest da Pep Guardiola preuzima Juventus. Nakon što je od engleskih novinara dobio pitanje je li to istina, Guardiola je je to glatko negirao.

"Ukoliko me ne otpuste, ne idem nigdje još dvije godine koliko imam ugovor s klubom."

Zidanea se povezuje i s povratkom u Real Madrid, kao i odlaskom u Chelsea koji je na pragu da otpusti Maurizija Sarrija.

Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) Modrić zabio pogodak u pobjedi Reala na "ludom" gostovanju kod Valladolida divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider