Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrdi pouzdani izvor

Zidane je prekrižen: Novi trener Reala već ozbiljno uči španjolski i preuzima momčad nakon ljeta?

Je li već sada poznat novi trener Real Madrida?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joachim Low broji posljednje mjesece na klupi reprezentacije Njemačke, a razlog zbog kojeg napušta klupu još uvijek nije u potpunosti poznat. Nije jasno hoće li odmah po završetku Eura preuzeti neki klub, no čini se da mu je takvo nešto u planu, pogotovo ako je vjerovati eminentnom njemačkom novinaru;

"Jogi Low, koji će se povući s mjesta izbornika nakon Europskog prvenstva ovog ljeta, uči španjolski jezik. Često mi je govorio da je Real Madrid klub koji bi volio trenirati", rekao je Christian Falk, eminentni nogometni novinar, koji je blizak s izbornikom Njemačke.

gol expired Real kontaktirao s HNS-om zabrinut zbog Modrića, brine ga jedan drugi virus kojeg se boje više nego korone divider

Priču o tome prenio je i Bild, koji također tvrdi da Low pohađa sate španjolskog jezika te da bi želio raditi u La Ligi. Nijemac je već u prošlosti bio na meti Reala, pogotovo 2014. godine kada je s Njemačkom osvojio naslov prvaka svijeta, no dogovor nikada nije postignut.

Low je kao kandidata za svoju poziciju istaknuo aktualnog trenera Bayerna Hansija Flicka, koji je pak negirao da je on njegov nasljednik. Low je izbornik Njemačke od 2006. godine, a u posljednjih 15 godina osvojio je zlato i broncu na svjetskoj smotri, srebro na europskoj i titulu pobjednika Kupa konfederacija.

gol expired VIDEO: Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider