Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slučajnost?

Iako su na rastanku pale teške riječi, Zidane nije propustio utakmicu Reala: Dva igrača ga izbjegavala?

Zidane je pratio utakmicu Reala iz svečane lože u kojoj nisu bila samo dva prvotimca Madriđana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon više od godinu dana izbivanja, madridski Real vratio se na Santiago Bernabeu čija je unutrašnjost zasjala u novom, modernijem ruhu.

Ugrađen je višenamjenski travnjak koji će se moći mijenjati po potrebi, modernizirane su svečane lože, a veći radovi, poput ugradnje pomičnog krova, još uvijek traju i neće biti tako brzo gotovi.

Unatoč tome, tribine legendarnog stadiona ugostile su nešto manje od dvadeset tisuća navijača koji su pratili pobjedu kraljevskog kluba nad Celtom. Madriđani su slavili s visokih 5:2.

Iz svečane lože, utakmicu je pratio i Zinedine Zidane koji je na kraju prošle sezone napustio madridski klub. Iako su na rastanku pale teške riječi, francuski trener je još jednom pokazao da on i klub imaju neraskidivu vezu, prenosi španjolski AS.

gol expired Real u nastavku okrenuo Celtu: Hat-trick Benzeme na Modrićevom povratku, debitant zabio poslije samo šest minuta divider

Podsjetimo, na odlasku iz kraljevskog kluba, Zidane je objavio pismo u kojem je predsjednika Florentina Pereza optužio za odlazak iz kluba. Napisao je tada kako više nema podršku kluba, kako se više ne cijeni sve ono što je napravio te da je odlazak jedina ispravna opcija.

Isto tako, igrači koji nisu bili uvršteni u zapisnik za utakmicu protiv Celte iz razno, raznih razloga, utakmicu su pratili iz svečane lože. Svi, osim dva igrača, Garetha Balea koji je zaradio ozljedu te Luke Jovića koji jučer nije trenirao radi viroze.

Je li to slučajnost ili bunt dvojice igrača koji nikako nisu mogli pronaći zajedničku riječ sa Zidaneom tijekom njegovog posljednjeg mandata na Santiago Bernabeu, možemo tek nagađati...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider