Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraljevi na vrhu primere

Real u nastavku okrenuo Celtu: Hat-trick Benzeme na Modrićevom povratku, debitant zabio poslije samo šest minuta

Real Madrid gubio je od Celte Vigo 1:2 na poluvremenu, ali uspio je u nastavku okrenuti na 5:2 te zasjesti na čelo ljestvice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Celtu 5:2 u 4. kolu La Lige, ali malo im je nedostajalo da na Santiago Bernabeu dožive prvo neugodno iznenađenje ove sezone, naime gosti su dvaput vodili, ali kući se vraćaju praznih ruku.

Bila je ovo prva utakmica Kraljevskog kluba na legendarnom stadionu poslije više od godinu dana. Prošlu pandemijsku sezonu Santiago Bernabeu se obnavljao, a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji je preskočio rujanske utakmice reprezentacije, imao je čast biti od prve minute na terenu na otvorenju preuređenog zdanja u Madridu.

gol expired Atletico iščupao sva tri boda u Barceloni u devetoj minuti sudačke nadoknade divider

Gosti su poveli 0:1 već u 4. minuti preko Santija Mine, međutim izjednačio je Karim Benzema 20 minuta poslije. Bernabeu je ušutio ponovo u 31. minuti, a ovaj put navijače je zaledio Cervi golom za 1:2.

Tim se rezultatom otišlo na pauzu, a u drugom dijelu Modrić i društvo vratili su se s puno ozbilinijim namjerama. Benzema je u 47. minuti poravnao na 2:2, a Vinicius Junior u 54. je vratio svemir na svoje mjesto golom za 3:2. 

Eduardo Camavinga u 66. minuti prvi put je ušao u igru kao igrač Real Madrida i već šest minuta kasnije zabio svoj prvijenac te najavio novu eru Kraljevskog kluba, a u 79. minuti Carlo Ancelotti izvadio je Luku Modrića.

U 87. Karim Benzema zabio je svoj treći gol na današnjoj utakmici s bijele točke za konačnih 5:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider