Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio polufinale Lige prvaka

Zidane povisio ton na pitanje o Superligi: "Već sam odgovorio, apsurdno je..."

Zinedine Zidane je najavio večerašnji susret polufinala Lige prvaka Real Madrid - Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večeras od 21 sat na rasporedu je prva polufinalna utakmica Lige prvaka između Real Madrida i Chelseaja. Susret je najavio trener Madriđana Zinedine Zidane koji se osvrnuo i na glasine o Superligi.

Kako se predsjednik madridskog kluba Florentino Perez sukobio s UEFA-om radi osnivanja europske Superlige, novinare je zanimalo boji li se Zidane osvete europske nogometne federacije preko sudaca koji bi mogli oštetiti Real u polufinalnom dvoboju.

"Neka sudac radi svoj posao, a mi ćemo igrati nogomet. Ako ćemo uopće o tome razmišljati, da ćemo biti ooštećeni, onda ćemo se dovesti u velike probleme. Tako samo sebi možemo naštetiti", odgovorio je Zidane.

"Predsjednik dobro zna moj stav o Ligi prvaka"

Osim toga, engleske je novinare zanimao njegov komentar na tvrdnju da Real možda više neće igrati Ligu prvaka zbog suspenzije UEFA-e.

"Već sam odgovorio na to pitanje. Apsurdno je uopće pomisliti da više nećemo igrati Ligu prvaka. Puno se o tome priča, puno je teorija, ali nas se to ne tiče. Mi samo razmišljamo o igri na terenu"; kazao je Zidane i dodao

gol expired Bayern potvrdio dolazak jednog od najtraženijih svjetskih trenera: Mladi stručnjak potpisao ugovor! divider

"Predsjednik Florentino Perez vrlo dobro zna što mi je pri srcu. Moj stav je jasan, svi želimo gledati Real Madrid u Ligi prvaka", rekao je.

Kovačić propušta utakmicu

Što se tiče večerašnje utakmice, francuski je trener rekao da spremni dočekuju londonsku momčad koja u posljednje vrijeme igra jako dobar nogomet s Thomasom Tuchelom na klupi.

"Ovo je polufinale Lige prvaka i i sigurno nam neće biti lako. Dobro smo se pripremili, kako to dolikuje polufinalnoj utakmici ovog natjecanja, i spremni dočekujemo Chelsea", kazao je trener Madriđana.

Dodajmo kako bi u večerašnjom ogledu Luka Modrić trebao krenuti od prve minute u sastavu madridskog Reala, dok će Mateo Kovačić propustiti ovu utakmicu zbog ozljede.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider