Potvrda Modrićeve suspenzije za jednu utakmicu ostavila je Zidane u nedoumici. Četiri su kandidata koji bi ga mogli zamijeniti, Fede Valverde, Isco, James i Lucas, navodi španjolski AS.

Bez Modrića, koji je kod Zidanea imao velik broj minuta, francuski stručnjak se mora okrenuti alternativnom rješenju. Logično bi bilo da upadne Isco, koji je po broju odigranih minuta te uz četiri starta u sedam pripremnih utakmica ispred ostale trojice.

Iako se čini da je to logičan izbor, Fede i James imaju svojih razloga da se nađu u prvih 11. Na dan otvaranja sezone bilo je iznenađujuće kad je Valverde ostao izvan sastava. On je čisti središnji vezni igrač i stoga bi u teoriji bio najprirodnija alternativa Modriću ili Casemiru.

Međutim, s obzirom na to da se James proteklog vikenda našao ispred Valverdea protiv Celte, vrlo vjerojatno je favorit ispred španjolskog veznjaka. Kolumbijac je na treningu impresionirao Zidanea i pokazao da je spreman za udarnu postavu.

Ostatak prve postave trebao bi ostati nepromijenjen, osim Danija Carvajala, koji se vraća nakon suspenzije i koji bi trebao krenuti ispred Alvara Odriozole.

Uzimajući u obzir Zidaneovu otvorenost za promjenu formacije u predsezoni, ne bi bilo suludo sugerirati da se i Lucas Vazquez može naći u prvih 11 ako se Francuz na klupi Reala odluči za 4-4-2 sustav.

U tom scenariju bi Casemiro i Kroos zauzeli centralne pozicije u sredini terena, dok bi Lucas Vazquez bio jedan od krilnih igrača. Drugu krilnu poziciju popunili bi Vinicius ili Bale, s time da bi se onaj koji otpadne pridružio Benzemi u napadu.

Kreće EP, a mnogi će pogledi biti usmjereni prema atraktivnoj hrvatskoj odbojkašici