Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo jednom igrali zajedno

Zidane prvi put nakon 11 mjeseci dočekao napadački trojac koji je imao u glavi

Real Madrid napokon je mogao sastaviti napadački trojac koji je Zinedine Zidane imao u glavi nakon 11 mjeseci čekanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidane konačno je dočekao napadački trojac po svojoj želji. Doduše, bilo je to samo na treningu, ali prvi put nakon 11 mjeseci mogao je sastaviti napad od trojca Marco Asensio, Karim Benzema i Eden Hazard.

U predsezoni Real je započeo svoje pripreme protiv Bayern Münchena 21. srpnja, a to je bilo prvi put da se Zidane opredijelio za trojac Asensio, Benzema i Hazard, dok su Luka Modrić, Toni Kroos i Isco pokrivali sredinu terena. Los Blancosi su izgubili tu utakmicu s 3:1.

Međutim, Asensio, Benzema i Hazard od tada nisu više viđeni zajedno na terenu. Asensio i Hazard doživjeli su ozbiljne ozljede i francuski stručnjak na klupi Reala nije mogao kombinirati zamišljenu trojku. Čak se pretpostavljalo da se Asensio više neće vratiti na travnjak tijekom ove sezone, ali pandemija koronavirusa omogućila je 24-godišnjaku priliku za povratak brže nego što se očekivalo.

I Asensio i Hazard dugo nisu bili u natjecateljskom ritmu i sigurno će im trebati neko vrijeme da se povrate u formu, ali Zidanea može veseliti što napokon ima na raspolaganju najjače adute.

S druge strane, Benzema je najbolji strijelac Reala ove sezone i od njega će se tražiti da u nastavku ponovno vuče svoju momčad golovima. Francuski napadač ima potpuno povjerenje Zidanea te je u izvrsnoj fizičkoj kondiciji.

gol expired Vraćaju se navijači na stadione: Capak objavio sretnu vijest divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider