Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kao da nije ni otišao

Zinedine Zidane već na prvom treningu vratio igračima Reala osmijeh na lice

Zinedine Zidane održao je prvi trening u svom drugom trenerskom mandatu na klupi Real Madrida.

Zidane i Benzema (Screenshot Real Madrid Twitter)

Zinedine Zidane i službeno se vratio na mjesto trenera Real Madrida. U srijedu je održao prvi trening s igračima, koji su za razliku od mnogih u posljednjih nekoliko mjeseci imali osmijeh na licima.

Francuski stručnjak, koji se vratio samo devet mjeseci nakon što je napustio isto mjesto nakon osvajanja treće uzastopne Lige prvaka, susreo se s mnogo poznatih lica, ali i nekih nepoznatih. Zidane je čak sudjelovao u treningu, što je posebno oduševilo mlađe igrače.

Pred Zidaneom je 11 utakmica do ljetne stanke i sve su u domaćem prvenstvu. Prva na rasporedu je već ove subote, kada na Santiago Bernabeu stiže Celta.

Zanimljivo, upravo je Celta bila posljednji suparnik Zidanea u njegovom prvom mandatu i tada je Real Madrid slavio s čak 6:0 u utakmici s kojom je zatvorio sezonu u domaćem prvenstvu.

Nekoliko dana nakon toga osvojio je Ligu prvaka, te potom otišao s klupe. Kratko je trajala njegova stanka, s obzirom da se Julen Lopetegui i Santiago Solari nisu dokazali kao dorasli da vode prvu momčad Real Madrida.

Na prvom treningu Zidane nije imao na raspolaganju ozlijeđene igrače (Viniciusa, Vazqueza i Carvajala), dok su njegovi miljenici Luka Modrić, Marcelo, Karim Benzema i Sergio Ramos prisustvovali prvom okupljanju pod novim-starim trenerom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider