Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"svi ga volimo, ali..."

Zidane komentirao mogući povratak Cristiana Ronalda u Real i situaciju s Ramosovim ugovorom

Trener Real Madrida Zinedine Zidane progovorio je o aktualnim klupskim situacijama vezanim za Sergija Ramosa i potencijalnom povratku Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid ovog vikenda igra protiv Elchea i mora osvojiti tri boda kako bi i dalje zadržao šanse da bi mogao obraniti naslov prvaka Španjolske. Trenutačno je treći s osam bodova manje od vodećeg Atletico Madrida.

Na druženju s novinarima bio je trener Reala Zinedine Zidane, koji je zapravo najmanje vremena proveo govoreći o Elcheu, a najviše o Sergiju Ramosu te njegovom produljenju ugovora koje je u stanju mirovanja, ali i potencijalnom povratku Cristiana Ronalda u Madrid.

"Ne znam što će biti sa Sergijom. Želimo da ostane. On je naš važan igrač i kao trener mogu reći da želim da nastavi igrati za Real", rekao je Zidane, koji je potom komentirao Ramosovu izjavu od četvrtka, kada je najavio da misli igrati do 40. godine.

gol expired Bomba iz Madrida: Uvrijeđeni Ronaldo želi se vratiti u Real, dosta mu je Italije i Juventusa divider

"To je on. On je poseban igrač. Moguće je da će igrati do 40. godine. On će najbolje znati na početku svake sezone je li to i dalje za njega. Vidjet ćemo."

U petak ujutro pojavila se informacija da su vrhuška Real Madrida i Cristiano Ronaldo ponovno u kontaktu i da navodno razgovaraju o mogućem povratku. Portugalac je svoje najblistavije dane proveo u dresu Kraljevskog kluba, a od svog odlaska u Juventus nije ništa napravio na međunarodnoj sceni.

"Svi dobro znamo tko je Cristiano i što je napravio. Volimo ga. On je ispisao povijest i fantastičan je igrač. No on je sada igrač Juventusa i ne mogu više od toga komentirati. Moram to poštivati", rekao je Zidane.

Utakmica Real Madrida i Elchea na rasporedu je u subotu s početkom u 16:15.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider