Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nova formacija

Zidane eksperimentirao, Hazard zabio prvijenac: Real bez Modrića upisao pobjedu

Zidane je predstavio novu formaciju u pripremnoj utakmici.

Eden Hazard zabija Salzburgu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid slavio je u prijateljskom susretu s austrijskim Red Bull Salzburgom. U utakmici odigranoj u Salzburgu bilo je 1:0 za Kraljevski klub.

Jedini pogodak postigao je Eden Hazard u 19. minuti. Naciljao je s nekih 17 metara i pogodio kut Salzburgova gola. Bio je to njegov prvi pogodak u novom klubu.

Zinedine Zidane u ovoj je utakmici napravio eksperiment: zaigrao je s trojicom u zadnjoj liniji – Ramosom, Varaneom i novim pojačanjem Ederom Militaom. Ispred njih igrali su Casemiro i Kroos, na bokovima su bili Carvajal i Marcelo, dok su Hazard i Isco zaigrali iza isturenog Benzeme.

Inter i Tottenham dovode velika pojačanja: Dybala propao, Man City predstavio novog igrača Giovani Lo Celso i Lionel Messi (Foto: AFP) Romelu Lukaku (Foto: AFP) Paulo Dybala (Foto: AFP) +2 Antoine Griezmann i David Luiz (Foto: AFP)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije otputovao u srijedu s momčadi u Salzburg jer je osjetio fizičko preopterećenje na treningu u utorak, izvijestio je Real Madrid ranije u srijedu.

"Imao je manje fizičko preopterećenje. Ništa bitno. Provodi se tretman te će trenirati bez problema“, rekao je glasnogovornik Real Madrida.

Transfer bomba: Real šalje Modrića i novac za Neymara? Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider