Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoka svađa

Teški okršaj Mbappea i predsjednika PSG-a: "Tresli su se zidovi, čuli su se vrisci"

Kylian Mbappe i Nasser Al-Khelaifi žestoko su se posvađali uoči nedjeljne ligaške utakmice PSG-a i Toulousea…

Kylian Mbappe i Nasser Al-Khelaifi (Foto: Afp)

Najveća zvijezda PSG-a Kylian Mbappe i predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi žestoko su se posvađali na Parku prinčeva uoči nedjeljne ligaške utakmice između PSG-a i Toulousea, a koja je završila porazom Parižana 3:1, piše Le Parisien.

Ante Šimundža Slovenski trener o interesu Hajduka: "Žive do jeseni, a na kraju zaostanu 15-20 bodova za Dinamom" divider

Ultrasi PSG-a spektakularnim su navijanjem ispratili najveću francusku zvijezdu, koja nije dobila nikakvo priznanje čelnika pariškog kluba. Mbappe je ignorirao Al-Khelaifija, ali i katarskog emira u svom videu prošlog petka, u kojem je najavio odlazak iz PSG-a na kraju sezone, koji je obišao svijet.

Monumentalna svađa Mbappea i Al-Khelaifija

Kako piše francuski dnevnik, predsjednik PSG-a to je primio prilično uvrijeđeno. Zamjerio je Mbappeu što ga nije spomenuo u javnom oproštaju od pariškog kluba. To je naposljetku izazvalo strahovit sukob između njih dvojice, iako to francuski klub poriče.

Odnos između PSG-ove superzvijezde i predsjednika bio je vrlo napet nekoliko mjeseci i izazvao je monumentalnu svađu, navodi Le Parisien. Mbappe i Al-Khelaifi imali su težak okršaj u prostorijama Parka prinčeva prije utakmice. Bila je to svađa licem u lice.

Bruno Petković Dinamo i Rijeka odigrali bez golova u prvoj utakmici finala Kupa: Odluka o trofeju pada na Rujevici divider

"Ton se vrlo brzo povisio, i to do te mjere da su se zidovi tresli i da su se izvan sobe čuli vrisci", saznaje se prema neimenovanom svjedoku scene kojeg navodi Le Parisien.

PSG negira teški okršaj

Informaciju je, međutim, demantirao glasnogovornik PSG-a, kojeg je kontaktirao RMC Sport.

"Srceparajuće je vidjeti da popodne kruže lažne vijesti. Nije bilo sukoba. Predsjednik i Kylian redovito su se sastajali prije utakmica kako bi finalizirali dogovore o odlasku na kraju sezone. Svaki sastanak bio je konstruktivan i s poštovanjem, čak i prije sinoćnje utakmice protiv Toulousea. Uprava pariškog kluba govori o otvorenom razgovoru između Mbappéa i Al-Khelaïfija, ali ne i o tenzijama", stoji u neuvjerljivom objašnjenju pariškog kluba.

Prema pisanju francuskog tiska, još uvijek nije riješeno pitanje Mbappeove financijske naknade klubu, koja iznosi od 80 do 100 milijuna eura, bilo u obliku odricanja od dijela Mbappeovih bonusa za vjernost ili isplate dijela bonusa za potpis koji će dobiti od sljedećeg kluba, predvidljivo Real Madrida. Nije teško naslutiti oko čega su se svađali, ako je do svađe doista došlo, a čini se da u tom dimu itekako ima vatre.

Pred Mbappéom su još tri utakmice u dresu Paris Saint-Germaina: dvije u Ligue 1, ove srijede u Nici i u nedjelju u Metzu, te finale francuskog Kupa protiv Lyona u Lilleu 25. svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider