Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kamere sve uhvatile

Žestoka svađa igrača Reala i Atletica zbog suđenja, Suarez u glavnoj ulozi: "Vi se stvarno žalite?"

Visoke tenzije i dugački repovi obilježili su nedjeljni El Madrileno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedjeljni El Madrileno je bio vrlo žestok. Vodeći Atletico Madrid tražio je tri boda za korak bliže naslovu, dok je Real Madrid tražio pobjedu za približavanje gradskim rivalima.

Na kraju je završilo 1:1, a taj rezultat najbolji je za - Barcelonu, koja sada na drugom mjestu ima tri boda manje od Atletica, ali uz utakmicu manje. Real zaostaje pet bodova također s utakmicom manje.

Navijači Atletica dočekali su momčad s pirotehinkom i pjesmom, a činilo se da sve ide po njihovu planu kada je u 15. minuti zabio Luis Suarez. No, Karim Benzema je u 88. minuti pokvario dan pristalicama Rojiblancosa.

Utakmica je bila vrlo žestoka i s visokim tenzijama, kao i priliči gradskom derbiju. Posebno je napeto bilo na kraju prvog poluvremena dok su igrači izlazili s terena. Tada je došlo do verbalnog okršaja Luisa Suareza i Lucasa Vazqueza oko sporne sudačke odluke.

gol expired Pogledajte nevjerojatan pokušaj Modrića koji je sve zapanjio: Ovo bi se malo tko usudio divider

"Zar ćete se stvarno žaliti nakon osvajanja naslova prošle sezone?", ulovili su mikrofoni riječi urugvajskog napadača, koji se referirao na mnogobrojne penale za Real u ključnim utakmicama prošle sezone.

"Ove godine je nećeš osvojiti", imao je spreman odgovor Lucas.

"Pojest ćemo vas", ubacio se Hermoso u pomoć suigraču Suarezu.

Sporna situacija koja je podigla tenzije jest ruka Felipe u kaznenom prostoru koja je, po mišljenu realovaca, trebala biti penal. No, sudac Hernandez Hernandez, kojeg u Realu otprije imaju "na piku", nije se oglasio, a rasprave traju.

Sudački analitičar Marce Andujar Oliver smatra da bi bilo "nepošteno da je penal suđen" jer ruka nije bila namjerna, ali mnogi se ne slažu s njim. Jedan od njih je, po svemu sudeći, i Lucas Vazquez.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider