Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gledamo i gledamo...

Pogledajte nevjerojatan pokušaj Modrića koji je sve zapanjio: Ovo bi se malo tko usudio

Luka Modrić još je jednom pokazao zašto je jedan od najboljih nogometaša svijeta u posljednjem desetljeću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U španjolskoj La Ligi remi Atletica i Reala potpuno je zakuhao prvenstvo. Atletico ima samo dva boda više od zahuktale Barcelone, a blizu je i Real koji je na Metroplitanu mogao i slaviti.

Gostima nije sviran 11-erac nakon što je nehotice u ruku lopta pogodila Felipea, a u sudačkoj nadoknadi je Luka Modrić imao priliku zabiti iz slobodnog udarca.

Kapetan Vatrenih nije uspio, ali se priča itekako o samom pokušaju. Naime, Modrić je probao iznenaditi Oblaka tako što je s desne strane 16-erca pokušao gađati u bliži gornji kut desnom, a ne lijevom nogom.

To je, naravno, moguće jedino ako loptu pogodite vanjskim dijelom stopala što je Modrić i napravio. Poznato je kako Modrić, baš kao i nekoć njegov trener Zinedine Zidane, ima jedan od najboljih udaraca ''vanjskom'' na svijetu. No da će na taj način probati zabiti iz slobodnog udarca malo je tko uopće pomišljao.

I Marca je odmah izdvojila ovaj pokušaj o kojem će se još pričati. Je li ga mogao izvesti bolje, naravno da je, ali... Zamislite samo da je uspio zabiti, ušao bi ovaj pogodak sigurno u povijest jer ih nije bilo previše izvedenih na ovakav način.

Modrićev slobodni udarac u sudačkoj nadoknadi pogledajte ovdje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider