Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''SVE IDE U KRIVOM SMJERU''

Žestoka reakcija Osijeka, što će reći Bruno Marić? ''Suđenje je sramotno, ovo je prevršilo svaku mjeru''

Iz NK Osijeka su žestoko reagirali zbog suđenja u SuperSport HNL-u.

Sudac Čuljak i trener Garcia (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Jutro nakon poraza u Puli kod Istre 1961 (1:0), u Osijeku su odlučili javno istupiti. Tvrde da su teško oštećeni u dvije sporne situacije, kod pogotka domaćina i kod isključenja Miereza.

''Sramotno suđenje... Rekao je Bruno Marić da se svi trebaju suzdržati komentara, ali ovo sada je prevršilo svaku mjeru'', rekao je direktor Osijeka Ivica Kulešević koji je ipak priznao kako njegov klub nije zaslužio više od poraza,

''Osijek nije zaslužio ništa više od poraza jer drugo poluvrijeme smo jako slabo odigrali, ispod svake razine. Ne tražim opravdanja za našu slabu igru nego samo želim apelirati na sve sudionike u ovom sportu'', rekao je za Sportske novosti dan nakon poraza.

Što se to događalo u Puli kod spornih situacija?

''Očiti prekršaj na Čeberku prije pogotka je nemoguće ne suditi. Prije Mierezovog crvenog kartona nije suđen očiti prekršaj nad njime'', rekao je Kulešević te naglasio kako ne opravdava reakciju Argentinca te tvrdi kako je i Erceg zaslužio isključenje.

Ivica Kulešević Ivica Kulešević (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Čeka se reakcija Brune Marića

Vidjet ćemo kako će oštar napad na suce komentirati Bruno Marić koji se nadao kako neće u nastavku sezone biti riječi o sucima

''Jedina normalna reakcija gledatelja nakon ovakvog ponašanja suca i VAR sobe je da napuste stadion jer ovo jako šteti nogometu i sve ide u jako krivom smjeru. Nije problem samo na našoj utakmici, ali ovo kako se nama u Puli sudilo bilo je sramotno. Sramotno!''

Tko će osim vodećeg trojca izboriti Europu ove sezone?

Ukupno glasova:

Osim tih situacija, mnoge je naživicirala provjera VAR-a kod mogućeg 11-erca za domaćina koja je trajala nevjerojatnih 10 minuta. Ono što je za HNS najgore je što je ovu utakmicu punu repova vodio sudac Čuljak koji je predodređen da bude elitni sudac u budućnosti.

''Brutalno je razbijen ritam utakmice. Sva pravila koja su posljednjih 20 godina donesena da se ubrza nogomet pala su u vodu. I jedno i drugo da je dosudio ne bi pogriješio, jedino što je pogriješio je da je deset minuta provjeravao tu situaciju. To je veća pogreška od bilo kakve odluke da je donio'', rekao je Kulešević za SN.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider