Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
par koji je postao viralan

Žena nogometne zvijezde otkrila neobičnu stvar koju rade kad su sami: "Objašnjava mi to"

Evo sjajne priče ako holivudski producenti zatrebaju ideju za novi nastavak popularnog filma "The Notebook".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oleksandr Zinčenko ukrajinska je zvijezda Manchester Cityja. Ovom 24-godišnjaku osim na nogometnom dobro ide i na privatnom planu - njegova supruga je Vlada Sedan, jedna od najpopularnijih sportskih ukrajinskih novinarki.

Lijepa Vlada i pomalo otkačeni Zinčenko postali su popularni još dok su službeno bili samo prijatelji. Tada je Zinčenko nakon pobjede Ukrajine nad Srbijom 5:0 poljubio Vladu uživo u eteru.

Ubrzo se pokazalo da među tim dvojcem mladih i popularnih Ukrajinaca postoji više od prijateljstva, a Zinčenko je Vladu zaprosio na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

gol expired Jedna od najboljih utakmica Kovačićeve karijere: "U što se pretvorio, u Zidanea?" divider

Mladi par uživa u zajedničkom životu, a jednu pomalo neobičnu aktivnost koju redovito upražnjavaju otkrila je Vlada Sedan.

"Zinčenko radi bilješke o Guardioli. Bilježi promjene u taktici, trenutke tijekom treninga, inovacije. Sve to bilježi i dijeli sa mnom. Imamo veliku bilježnicu u koju sve zapisuje. Ponekad mi to objašnjava."

Eto, ako holivudski producenti zatrebaju ideju za novi nastavak popularnog filma "The Notebook", ovo je naš prijedlog...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider