Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Digla se bura

Željo deklasirao Sarajevo pa se narugao bivšem kapetanu Hajduka: Ovu mu izjavu nisu oprostili

Željezničar nije zaboravio na izjavu Senijada Ibričića o BiH nogometu.

Željezničar na utakmici protiv Zrinjskog (Foto: Antonio Balic/Cropix)

Željezničar je deklasirao Sarajevo (3:0) u gradskom derbiju, a onda se narugao Senijadu Ibričiću, bivšem kapetanu Hajduka koji danas obnaša ulogu sportskog direktora Sarajeva.

Već neko vrijeme traje rezultatska kriza momčadi s Grbavice, veliki su derbi dočekali u opasnoj zoni ispadanja, no to se nije moglo primijetiti na terenu. Zasluženo su slavili i skinuli ogroman tereta s leđa, što se ne može reći za Simona Rožmana.

Osijek - Dinamo VIDEO Širi se sporna situacija iz Osijeka: Je li Ristovski udario Nejašmića i izbjegao veću kaznu? divider

Bivši trener Rijeke, a danas Sarajeva našao se pod velikim pritiskom, navijači traže njegovu ostavku nakon što je nanizao četiri utakmice bez pobjede, a hoće li mu presuditi poraz od najvećeg rivala, pokazat će sljedeći dani.

Da stvar bude gora po navijače Sarajeva, Željezničar se nakon utakmice oglasio na službenom Facebook profilu uz zanimljiv opis:

"Kraj! REALan rezultat i zaslužena pobjeda", kratko su napisali, a s ovim "REAL" odlučili su podsjetiti na nedavnu Ibričićevu izjavu da je Sarajevo "Real Madrid za sve BiH klubove".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider