Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poželio sreću kolegi

VIDEO Sopić se požalio pred Varaždin: "Imamo nekih problema oko sastava"

Trener Rijeke Željko Sopić požalio se kako će mu protiv Varaždina nedostajati nekoliko igrača.

Željko Sopić (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Varaždina u utakmici 16. kola SuperSport HNL-a. Po završetku reprezentativne stanke Rijeka će igrati protiv šeste momčadi prvenstvene ljestvice.

"Želio bi na početku poželjeti treneru Varaždinu Kovačeviću što brži oporavak u borbi s bolešću. Prošao sam to s roditeljima tako da znam o čemu se radi, i to je sad najvažnija bitka, puno važnija od borbe na terenu. To sam već napravio i osobno, ali evo želio bi isto napraviti ispred kluba“, otvorio je Željko Sopić na konferenciji za medije, a prenosi službena stranica Rijeke.

Vincent, Maximillian, Helena i Zlatan Sin Zlatana Ibrahimovića dobio poziv u reprezentaciju divider

"Što se tiče utakmice imamo nekih problema oko sastava. Izrazito respektiram momčad Varaždina koja, otkad je ušla u Prvu HNL, igra dopadljiv i atraktivan nogomet i sigurno nas čeka zahtjevna utakmica. Imamo dobar i širok kada i kog nema, bez njih se mora. Vjerujem da će igrači koji će nastupiti dati sve od sebe za dobar rezultat i vratimo se s tri boda“, dodao je pa predao riječ Veldinu Hodži.

"Čeka nas teška utakmica, Varaždin je jako dobra momčad, igra atraktivan nogomet i bit će zanimljiva utakmica“, rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider