Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Argentinski napadač

Kopić otkrio zašto još nije zaključen rekordan transfer Dinama: "Napravili smo sve što smo mogli"

Dinamo za argentinskog napadača Martina Ojedu nudi odštetu u visini od pet milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama danas započinju pripreme za drugi dio sezone Prve HNL. Prozivka trenera Željka Kopića zakazana je za 18 sati, a na njoj sigurno neće biti argentinskog nogometaša Martina Ojede.

Iako je Ojeda bio na pragu dolaska u Dinamo, sve se zakompliciralo jer njegov klub još uvijek nije dao zeleno svjetlo za finalizaciju transfera. Navodno bi Dinamo trebao isplatiti rekordnu odštetu za 23-godišnjeg krilnog napadača.

"Napravili smo sve što smo mogli, sve smo dogovorili s igračem, koji želi doći u Dinamo, ali nismo dobili zeleno svjetlo od kluba. Vidjet ćemo što će se još događati, prijelazni rok je tek počeo", rekao je Željko Kopić pa otkrio o kolikoj se odšteti radi.

"Iznos je oko rekordnog transfera, ovo je ozbiljan transfer. Skauting služba gleda i prati veliki broj igrača, svi smo se složili oko Ojede da ima kvalitetu, ali i veliki potencijal. Ako uspijemo realizirati transfer, super, ako ne, imamo ozbiljan kadar igrača", kazao je pa dodao:

gol expired Šibenčani započeli pripreme s novim trenerom, otpisali su tri igrača divider

"Moguće je da se okrenemo prema nekom drugom igraču."

Ojeda je od 2017. godine nogometaš Racinga, iako je stalno bio na posudbi u Godoy Cruzu, koji je na kraju i otkupio njegov ugovor. Dođe li do transfera, Racing bi trebao dobiti 30 posto od transfera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider