Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
evo što se događa

Zekić sve dogovorio s Osijekom, ali Albanci ga ne žele pustiti: Nazire se rješenje?

Sve je izglednije kako će Osijek protiv Rudeša voditi Ivo Smoje.

Zoran Zekić na klupi Osijeka (Foto: Emica Elvedji/Cropix)

Novi trener Osijeka bit će Zoran Zekić, no službene potvrde još uvijek nema jer se situacija zakomplicirala.

Ono o čemu se već neko vrijeme nagađalo, jučer je dobilo službenu potvrdu. Uprava slavonskog prvoligaša je sporazumno raskinula suradnju sa Stjepanom Tomasom i sportskim direktorom Ivicom Kuleševićem te okrenula broj nekolicine kandidata za upražnjenu poziciju na klupi.

U kuloarima se izvrtjelo nekoliko imena, od Gorana Tomića do Gonzala Garcie, no odabir je pao na Zekiću koji je ostavio veliki trag u Osijeku.

Hrvatska nogometna reprezentacija Dalić ima velikih problema: S kime će napasti Turke? Livaji velika šansa, a tko umjesto Perišića!? divider

Upravo je on imao najduži staž na klupi Bijelo-plavih, a pod njegovim vodstvom ostvarena je jedna od najvećih pobjeda u klupskoj povijesti, ona u dvomeču protiv nizozemskog PSV-a. Osječani su te sezone bili nadomak ulasku u grupnu fazu Europske lige, no na tom putu ispriječila im se bečka Austrija.

Nakon gotovo četiri godine Zekić je dobio otkaz, a potom s klupe vodio Sherrif, Diósgyőri, Slaven Belupo te Partizani koji je ljetos preuzeo i došao blizu plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige.

Carlo Ancelotti Ancelotti opet komentirao Modrića: Ipak postoji problem među njima? divider

Upravo albanski prvak stvara probleme Zekiću oko njegovog povratka u Osijek, ne žele ga se tek tako odreći. 

Hrvatski trener svakao želi u Osijek, ali čini se da bi se ta situacija mogla prelomiti tako da odradi još jedno kolo za vikend, nakon čega bi i Partizani u reprezentativnoj stanci imao priliku pronaći novog trenera.

Osječane bi tako za vikend protiv Rudeša na teren izvela klupska legenda Ivo Smoje, dok bi novi trener svoj posao preuzeo od idućeg tjedna.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider