Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nedjelja na Opus Areni

Zekić otvorio dušu uoči dolaska Dinama: "Frustracije se godinama vuku i sad je to izašlo na vidjelo"

Osijek i Dinamo igraju ove nedjelje u sklopu 25. kola SuperSport HNL-a.

Zoran Zekić (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Uoči nedjeljnog sraza 25. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Dinama konferenciju za medije održali su treneri.

Što je rekao Sergej Jakirović možete pročitati ovdje, a evo kakva su razmišljanja Zorana Zekića.

"Svjesni smo situacije i svjesni smo što nas čeka protiv protivnika koji se zaista jako digao u zadnjih mjesec dana. Isto su bili u velikoj nervozi, ali su se podigli i ja se nadam da ćemo i mi nešto slično napraviti... Težak je tjedan iza nas svi smo dosta razočarani što nismo prošli u Kupu. Dosta negativnih konotacija bilo je nakon utakmice što je meni i razumljivo. Neke se frustracije već godinama vuku i sada je sve to izašlo na vidjelo", rekao je Zekić, nastavivši:

"Ali nema nikakvog posustajanja i defetizma, moramo svi podići glave i tražiti pozitivu, raditi još predanije i bolje i onda će nam se nešto i vratiti. Puno se toga izdogađalo od ljeta do danas, nažalost to se nekada reflektira na našu izvedbu, ali to je sve život. I kada je teško treba biti jak, treba biti razuman. Blizu moga stana srušili su kuću za dva dana, a trebat će im dvije godine da na njezinom mjestu sagrade zgradu. Za nešto uništiti je lako, za nešto sagraditi treba vremena."

Zekić je najavio i veliki ljetni remont u svlačionici:

"Klub je krenuo jednim drugim putem, uveli smo u kratko vrijeme mladih igrača koliko nismo unazad pet godina, novi sportski direktor donio je nove horizonte i nove prilike koje će se ostvariti na ljeto. Ali do ljeta to moramo istrpjeti i ispatiti se. Sezona je takva kakva je, nikoga to ne veseli. Ovaj klub se voli svim srcem, i kad je dobro i kad je loše, naravno da svi želimo da bude još bolje. Moramo svi skupa biti zajedno i izgurati to do kraja."

Sa Zekićem je na konferenciji za medije bio i sportski direktor, Portugalac Jose Boto.

"Uvijek može biti bolje. Vjerujem da ova momčad ima kvalitetu, ali i da može biti bolja. Da u to ne vjerujem sada bih bio u Portugalu u ribolovu. S trenerom svaki dan razgovaram o tome što trebamo učiniti da budemo bolji sada, a osobito u budućnosti", poručio je Boto.

Tablice omogućuje Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider