Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jeste li zamijetili?

Zašto novi trener Reala na treninzima nosi naočale, čak i kad nije sunčano?

Julen Lopetegui ima zanimljiv "stajling" na treninzima svojih momčadi.

Galerija Julen Lopetegui (Foto: AFP) Julen Lopetegui (Foto: AFP) Sergio Ramos i Julen Lopetegui (Foto: AFP) +2 Julen Lopetegui (Foto: AFP)

Real Madrid nalazi se u Miamiju, gdje ga noćas po hrvatskom vremenu očekuje prva utakmica na International Champions Cupu. Protivnik je Manchester United, čiji se aktualni menadžer i bivši trener Reala Jose Mourinho jako uzrujao iako sezona još nije ni počela.

Nervoze nema kod Julena Lopeteguija, kojem također nedostaje više od pola momčadi. Ispred njega je prva sezona nove ere, nakon odlazaka Zidanea i naročito Cristiana Ronalda. On već ima novu veliku zvijezdu koju je stavio u prvi plan, a na treninzima se dobro radi.

''Jako je naporno, ali radi se s entuzijazmom'', rekao je na press-konferenciji u Miamiju Loptegui, čije su neke metode na treninzima igrači odmah prihvatili.

Ono što su sigurno svi primijetili na njegovim treninzima, ili barem na fotografijama, jesu sunčane naočale. Tako je bilo i na treninzima reprezentacije, Bask je uvijek nosio sunčane naočale, čak i kad ne bi bilo baš toliko sunca.

Nije to moda, već Lopetegui nosi sunčane naočale kako bi zaštitio oči. Ima nekakav manji problem zbog kojeg mora zaštiti oči od UV zračenja u svakoj prilici, pišu španjolski mediji. Izgleda nesvakidašnje, ali razlog je ipak medicinski.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider