Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najluđi messi

Morate voljeti malog Messija, kamere su pratile njegove ludosti na tribini

Srednji sin Lionela Messija pravi je mali vragolan, a to je opet dokazao na Copa Americi.

Mateo Messi nakon obrane Alissona njegovom ocu (Screenshot)

Argentina je ispala s Copa Americe porazom u polufinalu od Brazila i tako prolongirala san o osvajanju nekog trofeja na sljedeću godinu kada će biti domaćini kontinentalnog prvenstva. Njihov najbolji nogometaš Lionel Messi nije odigrao baš najbolje turnir, a nakon poraza od najvećeg rivala bio je bijesan na suce, uostalom kao i cijela Argentina.

Dok se Messi nije baš proslavio igrama, njegov srednji sin Mateo opet je pokupio pažnju medija. Podsjetimo, mali je Mateo pravi vragolan, što je nam je iskreno otkrio njegov otac prošlog mjeseca. Tada je Messi senior rekao kako njegov srednji sin ponekad slavi i golove Reala samo da naljuti svog starijeg brata Thiaga.

''Kad smo zadnji put igrali Play Station, rekao je da će igrati s Liverpoolom jer nas je on pobijedio'', rekao je kroz smijeh Argentinac.

Dok stariji Thiago nosi dresove njegova oca, Messi je priznao kako mali Mateo zna nositi i dresove ostalih klubova. Ovaj put je na tribini nosio onaj Argentine i zdušno bodrio oca sa starijim bratom. No njegove nepodopštine i reakcije na tribini su mnoge dobro nasmijale, a kamera ga je često pratila. Pogledajte…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider