Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bomba iz splita

Kakav bi to posao bio: Na Poljud stigla bogata ponuda koja se ne odbija?

Čini se kako bi Hajdukov napadač već ove zime mogao napustiti Split.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Erceg na pragu je odlaska iz Hajduka. Na Poljud je stigla ponuda koja se jednostavno ne odbija. Čak šest milijuna eura ponudio je navodno jedan od najboljih klubova američke MLS lige - Seattle Sounders.

Trener Seattlea Brian Schmetzer, koji već duže vrijeme trenira prvu momčad, preko svojih je skauta upoznat s Ercegovim nastupima, pratili su ga već neko vrijeme, o Ercegu i njegovu učinku sjajno su informirani, piše Slobodna Dalmacija.

Zasad je danski Brondby bio najviše zagrijan za napadača Hajduka. Problem za klub bio je taj što su Danci nudili tek nešto više od milijun eura, ali su Ercega željeli privući velikom plaćom od navodno pola milijuna eura godišnje.

Hajduk je sigurno zainteresiran za ponudu koja je stigla iz Amerike, no pitanje je koliku plaću nude Ercegu. Ako igrač bude zadovoljan svojom stranom u tom poslu, Hajduk bi mogao napraviti fantastičan posao s obzirom na to da je Erceg stigao besplatno.

Momčad Željka Kopića bila bi jako oslabljena, no toliki novac klubovi iz HNL-a jednostavno ne mogu odbiti, naročito kad se radi o igraču koji ima već 29 godina. Ako se ovaj transfer dogodi, bio ti to treći najveći u povijesti kluba nakon transfera Nikole Vlašića (10 milijuna) i Nikole Kalinića (7 milijuna) u Premierligu, a Hajduk bi imao veliku priliku za veća ulaganja u momčad u 2018. godini.

Podsjetimo, Hajduk je godinu završio u debelom plusu. Na Poljudu ne trebaju ''hitno'' prodati nikoga. S novcem od ovog transfera Hajduk bi mogao uložiti u nove igrače, no o tom će razmišljati sportski direktor Mario Branco ako se ovaj posao realizira.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider