Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza rezultata

Xavi najavio odlazak, tko sjeda na užarenu klupu Barcelone? Englezi se raspisali o favoritu

Xavi Hernandez je najavio da napušta klupu Barcelone na kraju sezone.

Xavi (Foto: Afp)

Barcelona je upala u krizu rezultata posljednjih tjedana, izbačeni su iz Superkupa i Kupa, a u La Ligi trenutno imaju gotov 10 bodova zaostatka za vodećim dvojcem Real Madridom i Gironom.

Sinoćnji poraz od Villarreala u posljednjim minutama susreta dolio je ulje na vatru, a sam Xavi je nakon utakmice sjeo pred novinare i potvrdio da napušta katalonsku prijestolnicu na kraju sezone.

Pratljačić i Milun Pratljačić nakon tri runde bespoštedne borbe svladao Miluna i osigurao kvalifikacije za OI! divider

"Želim objaviti kako 30. lipnja više neću biti trener Barcelone. To sam odlučio prije nekoliko dana, vjerujem kako je vrijeme za to. Klubu je potrebna promjena, razmišljam o Barceloni i igračima. Oni će biti mirniji. Kao netko kome je interes kluba na prvom mjestu, odlučio sam otići 30. lipnja", rekao je Xavi.

Englezi tvrde da je De Zerbi prvi izbor

Odmah je počela potraga za novim strategom, spominje se trener hit momčadi Girone, Michel Munoz, ali i brojna druga imena. Englezi tvrde da je prva opcija za klupu Blaugrane Brightonov trener De Zerbi.

Andreas Wolff i Mathias Gidsel Pogledajte idealnu momčad Europskog rukometnog prvenstva: Ovo bi bila brutalna ekipa divider

Mnogi zazivaju povratak Luisa Enriquea, dobro informirani Jordi Gil prenosi da je Enrique prva želja igrača, ali on ima važeći ugovor s PSG-om. Potiho se spominje Thiago Motta koji radi odličan posao s Bolognom, a tu je i Rafa Marquez koji poprilično uspješno vodi drugu momčad Barcelone.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider