Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Imao dobar razlog

Xavi organizirao večeru za cijelu momčad, jedan igrač pokrio račun, a jedan ponovo radio probleme

Barcelonin trener pokušao je podići atmosferu u svlačionici uoči ključne utakmice u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Xavi vratio je barem djelić dobre atmosfere u svlačionicu Barcelone s dva dobra rezultata od svojeg dolaska, a kako njega i njegove ljude sljedeći tjedan očekuje odlučujuća utakmica u Ligi prvaka protiv Bayerna, šef stručnog stožera odlučio je zajedničkom večerom dodatno ojačati odnose među igračima.

Gostilo se u jednom restoranu u centru Barcelone, ali ubrzo su im zabavu pokvarili mediji, koji su dobili informaciju da se veći broj zvijezda Blaugrane okuplja na večeri.

Stigli su svi igrači, članovi stručnog stožera i sam šef, koji je svima predstavio plan za plasman u drugi krug Lige prvaka. Računica je jasna, Barci je potrebna pobjeda u Münchenu za sigurnu osminu finala, ali mogu proći dalje i u slučaju poraza ili remija poklopi li im se rezultat iz druge utakmice u skupini.

Igrači su počeli pristizati oko 20 sati, a zabava je potrajala do 23 sata, kad su igrači počeli odlaziti. Prvi je na tulum stigao mladi Pedri, a Mundo Deportivo piše kako je on pokupio račun kako bi počastio svoje suigrače i trenere za dobivenu nagradu za najboljeg mladog igrača svijeta. Drugi razlog bio je novi ugovor koji je nedavno potpisao s Barcelonom, ali igrom slučaja nije ga stigao proslaviti do sinoć.

Mundo dodaje kako je Francuz Ousmane Dembele ponovo pravio probleme jer se na večeri pojavio sat vremena poslije svih ostalih. Zbog nešto dužeg izlaska trener je odgodio jutarnji trening i prebacio ga za poslijepodnevni termin. Vidjet ćemo sljedeći tjedan je li ovo podizanje atmosfere urodilo plodom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider