Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno

Jedan od najboljih veznjaka ovog stoljeća pronašao trenerski angažman: Spašava bundesligaškog velikana s dna ljestvice

Xabi Alonso postati će novi trener Bayer Leverkusena.

Xabi Alonso i Iniesta (Foto: Afp)

Bayer Leverkusen nalazi se na pretposljednjem mjestu Bundeslige sa samo pet bodova u osam utakmica, a ne ide im bolje niti u Ligi prvaka u kojoj imaju tri boda nakon polovice grupne faze.

gol expired Ludnica na tribinama u Salzburgu, navijači Dinama nadglasali domaćine i palili baklje divider

Čelnici njemačkog velikana odlučili su uručiti otkaz Švicarcu Seoaneu, a navodno će sutra Xabi Alonso biti predstavljen kao novi stručnjak Apotekara.

Marca javlja da je Xabi Alonso prihvatio ponudu iz Leverkusena te da će potpisati ugovor do lipnja 2024. godine. Navodno je Thomas Tuchel bio na meti Apotekara, ali odbio je ponudu te se odlučio odmoriti nakon epizode u Chelseaju.

Red Bull - Dinamo 2016. godine Šest je godina prošlo od susreta Red Bulla i Dinama, znate li gdje su sad igrači koji su tad igrali? divider

Xabi nije još trenirao momčad u elitnom razredu europskog nogometa, ali skupljao je vrijedno iskustvo u drugoj momčadi Real Sociedada iz koje je otišao ljetos nakon tri godine.

gol expired Dinamovi juniori izgubili i drugu gostujuću utakmicu u Ligi prvaka, Hajdukovi saznali sljedećeg suparnika divider

Španjolac je svojevremeno glasio za jednog od ponajboljih veznjaka svijeta uz bok Xaviju i Iniesti, u svojoj bogatoj karijeri dva puta je osvojio Ligu prvaka (2005. i 2014.), a bio je član jedne od najboljih generacija u Španjolskoj povijesti koja je dva puta osvojila Euro (2008. i 2012.) i jednom Svjetsko prvenstvo (2010.).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider